Unde găsiti lumanari de botez în Timișoara?

Unde găsiti lumanari de botez în Timișoara?

Pentru ceremonia religioasa de la botez una din cele mai importante piese este lumanarea. Ai nevoie de un numar de lumanari egal cu numarul de perechi de nasi. Daca ai 2 perechi de nasi ai nevoie de 2 lumanari si tot asa. Am avut si situatii in care numarul de nasi de botez a ajuns si la 4.

În cazul în care vă aflați în Timișoara, unde ați putea găsi lumanarile de botez dorite?

In ajutorul dumneavoastră venim cu un mic ghid de cumpărături în Timișoara pentru lumanări de botez, atât pentru fetițe, cât și pentru băieți.

In primul rand trebuie sa va hotarati ce tip de lumanari doriti sa folositi la botez si o sa le enumaram in functie de cele mai cerute

  • Lumanari de botez lungi cu flori naturale - acestea au o lungime de 60 de cm si sunt decorate cu flori naturale. Au avantajul prospetimii dar nu se pot pastra pe termen lung
  • Lumanari botez scurte decorate cu flori naturale - acestea au o lungime de 30 de cm si un diametru de 8 cm putand fi plasate pe masa 
  • Lumanare botez cu flori stabilizate atat scurte cat si lungi - acestea au avantajul de a se pastra peste ani ramanand o amintire draga parintilor
  • Lumanari cu jucarie pentru botez - au avantajul ca jucaria personalizata pentru bebelusi ramane in posesia familiei devenind prima jucarie a acestuia

Daca vrei sa achizitionezi setul complet de botez poti include și o păturică, o cutiuță pentru prima suviță și o cutie frumos decorată pentru a transporta aceste daruri. În completarea lumanarilor, trebuie să alegeți și hăinuțele potrivite pentru bebelușul dumneavoastră. Acestea pot fi achiziționate separat, însă pentru a economisi timp, puteți opta pentru un set complet, care să includă tot ceea ce este necesar, poate chiar cu o tematică specifică.


Dar una dintre cele mai dificile întrebări este unde să găsim toate acestea.  Atelierele Cris vă vin în ajutor cu câteva recomandări pentru cumpărături în Timișoara.

Una dintre locațiile unde a activat Atelierele Cris este Piața Doina din Timișoara langa Calea Sagului


Pe parcursul unei perioade îndelungate, până în anul 2019, Atelierele Cris au avut o locație în Timișoara, pe Strada Iris nr. 1, în apropiere de Piața Doina, lângă Calea Sagului. În intervalul dintre 2015 și 2019, au creat, dezvoltat și personalizat o mare parte din colecțiile de lumanări de botez, pe care acum le puteți găsi pe site. Tot pe site găsiți și hăinuțele de botez, atât pentru băieți, cât și pentru fetițe.

Lumanari botez fete Timisoara Atelierele Cris

Atelierele Cris a conceput designul si a decorat lumanari de botez in Timișoara lângă Piata Maria.

O a doua locație unde am activat este Strada 16 Decembrie 1989, în apropiere de Piața Maria din Timișoara.  Intr-o locatie aflata in zona istorică a Timișoarei, ne-am  desfășurat activitatea pentru o scurtă perioadă de timp, in timpul pandemiei. Din acea perioadă, găsiți o varietate de idei frumoase pentru hăinuțe și lumanări de botez în Timișoara.
Trusourile, lumanarile de botez și decorațiunile pentru cristelniță au fost în continuare în centrul activităților lor, alături de body-uri și coșuri de botez tradiționale.

Pe site, în secțiunea lumanari de botez, veți găsi toate produsele create în acea perioadă.

Găsiți lumanari botez si decoratiuni pentru lumanari langa Timișoara la Atelierele Cris.


 Într-o atmosferă pitorească la 5 minute de mers cu masina, Atelierele Cris își desfășoară activitatea în Dudulești Noi. Aici puteți veni să vedeți materialele și să descoperiți colecția de lumanări de botez dezvoltată până în anul 2023.
Este uimitor să știți că într-un singur loc găsiți tot ce aveți nevoie pentru organizarea unui botez, indiferent dacă veți boteza un băiețel sau o fetiță. Multe dintre lumanări pot fi personalizate și modificate conform cerințelor dumneavoastră.

Lumanari botez Timisoara Minie Mouse


Pentru mai multe informații despre tipurile de lumânări de botez și aspectele importante de luat în considerare înainte de achiziționarea unei lumanări, vă invităm să citiți articolul "Găsiți lumanari de botez si decoratiuni pentru lumanari în Timișoara la Atelierele Cris.".


Dacă timpul vă este limitat și nu aveți posibilitatea să ajungeți fizic la noi, la Atelierele Cris găsiți în magazinul nostru online toate produsele necesare pentru botez, cu livrare în orice localitate din România. De pe platforma noastră online, puteți achiziționa produse pentru bebeluși la orice oră.

Posted on 2023-07-22 by Articole blog despre botez 0 1253

Articole similare

Cand nu se fac botezuri in 2024 ?

Afla perioadele cu restrictii din 2024 ? Care sunt perioadele de post si ce trebuie sa faci.

Top 5 lumanari botez din ceara naturala de la Atelierele Cris

In acest articol ne-am propus sa va prezentam un mic top al lumanarilor de botez realizate din ceara naturala. Avand...

Unde gasesti in Timisoara trusouri de botez ?

Atelierele Cris vin în ajutorul tău cu un mic ghid de cumpărături în Timișoara pentru haine și trusouri de botez,...

Ce trebuie sa cumpere nasa la botez ? Afla ce ai nevoie pentru...

Află ce trebuie sa cumpere nasa la botez ? Lista cu cele necesare. Care este rolul ei in ceremonia botezului şi ce...

Leave a CommentLeave a Reply

Meniu

Tel:

Settings

Click for more products.
No produts were found.