Lumanari botez 

per page
Se afiseaza 1-24 din 131 articole
Se afiseaza 1-24 din 131 articole

Lumanari botez - personalizate si decorate de Atelierele Cris pentru ceremonia botezului.

Sunt realizate la comanda si personalizate gratuit.

Ne adresam in special celor care isi doresc un botez deosebit cu accesorii speciale. Prin urmare si lumanarea  realizata de noi va avea aceste caracteristici. Alege impreuna cu noi accesoriile, decoratiunile, broderia si beneficiaza de un model de lumanare unicat realizat special pentru botezului micutului tau.

Daca doriti un botez tematic si ati apelat la o firma specializata, tot ce aveti de facut este sa ne trimiteti poze cu invitatia de botez sau cu decoratiunile folosite in sala. Noi vom realiza si decora lumanarea in acord cu informatiile primite.

Ne asiguram ca veti avea o ceremonie lipsita de surprize cu lumanari care au aceleasi caracteristici indiferent de conditiile de temperatura. Prin urmare va oferim lumanarea pe diverse dimensiuni dintr-o parafina de calitate superioara si in diverse variante 

Lumanari botez  - Puteti alege o gama larga de decoratiuni si accesorii personalizate:

  • pentru baieti sau fete decorate adecvat
  • cu jucarii de plus cu personaje nostime sau din desenele animate
  • scurte sau cu lumanare lunga de 60 cm
  • inimioare personalizate
  • ceramica traditionala 
  • au modele de broderii de inspiratie traditionala
  • sunt decorate cu dantele si alte decoratiuni textile si/sau tricotate

Cu o experienta de peste 3 ani si peste 10000 de clienti multumiti putem sa va oferim cele mai bune idei, broderii si modele de decorare a lumanarii. Toate modelele de pe site sunt realizate de noi, prin urmare este simplu sa reconfiguram o lumanare de botez dupa preferintele dumneavoastra.

Va asteptam cu mult drag!

Meniu

Telefon

Settings