siglasimpla_mare.jpg

Despre noi:


Suntem o echipa ce se doreste a fi energica si iubitoare de frumos. Aceasta este de fapt ceea ce ne caracterizeaza.
Momentul botezului este pentru noi o oportunitate de a elibera si manifesta creativitatea de care putem da dovada si suntem foarte incantati cand aceasta creativitate este stimulata de cerintele dumneavoastra.

Ne plac ingerasii in diversele ipostaze de manifestare si tocmai de aceea am urmarit sa impregnam lucrusoarele create de noi cu broderii ce ii reprezinta.
Poate suntem superstitiosi  dar noi credem ca fiecare imagine cu ingerasi atrage dupa sine un astfel de pazitor al sufletului.

Ne plac si personajele vesele  ursuletii, girafele zambarete. Pe toate le veti gasi pe paginile site-ului nostru, iar daca nu veti gasi nimic care sa va trezeasca interesul ne puteti trimite imaginea preferata pe care o vom transforma in broderie.

Produsele realizate de noi sunt unicat si se realizeaza la comanda. Tocmai de aceea prin intervalul de timp de 5-7 zile pe care il recomandam pentru realizarea unui produs, ne asiguram  ca vom putea indeplini criteriile de calitate cerute.

Tot ce avem pe site-ul nostru este realizat de catre noi.Unde ne gasiti?

Suntem din Timisoara, dar livram in toata tara  :)

Livram in tara si strainatate


Pentru detalii accesati pagina Cum comand?
sau pagina  contact
la telefon : 0770643592

Parerile clientilor nostri

Motto:

"Frumusetea este o nevoie esentiala  a sufletului"
Fiinta umana pretuieste frumusetea, bunatatea si iubirea in mod aproape instinctual. Toate aceste calitati sunt evidente si se manifesta din plin la copii. Cu totii suntem uimiti de puritatea, dragalasenia si spontaneitatea lor. Prin ei ne reapropiem de starea divina, angelica care de fapt ar trebui sa fie si starea noastra continua. Vazandu-i pe ei ne deschidem sufletele si ne umplem de bucurie si de multe ori de pe buzele noastre tasnesc rugaciuni de multumire catre Dumnezeu.
Aceste calitati atat de usor manifestate de copii   sunt darul cu care am venit si noi pe Pamant, talantul biblic pe care Tatal Ceresc ni l-a dat spre pastrare si crestere.

0770643592

No products

To be determined Shipping
0,00 Lei Total

Check out