Cadouri de Paste 

Sarbatoreste Pastele prin cadouri personalizate handmade!

Iepurasii, papuselele si alte personaje realizate in Atelierele Cris sunt cadouri potrivite pentru copii, ca si jucaria preferata si personalizata.

Iepurasii de Paste sunt jucarioare brodate si personalizate potrivite pentru un cadou de Pasti.

Si de ce nu chiar si cei mari se pot bucura de ...

Mai mult
 • Iepurasi de Paste handmade
  Iepurasi de Paste...

  Iepurașii brodați și personalizați - Cadoul de Paște perfect pentru cei mici și nu numai

  A venit timpul să vorbim despre un cadou de Paște cu totul special și adorabil. Da, este vorba despre iepurașii brodați și personalizați, care au devenit un trend în creștere în rândul celor mici și chiar și a adulților. Știu că poate suna ciudat să dăruiești un iepuraș de pluș, dar odată ce îl vezi, vei înțelege de ce acești micuți prieteni pufoși sunt atât de îndrăgiți.

  Unii iepurași special creati pentru cei mici

  Cu toții știm că cei mici adoră să-și petreacă timpul cu jucăriile lor preferate. De aceea, iepurașii brodați și personalizați sunt un cadou de Paște perfect pentru ei. Sunt realizați din materiale moi și pufoase, care sunt numai bune de ronțăit și îmbrățișat.

  Siguranță și distracție fără griji

  Un aspect important de menționat este că acești iepurași nu conțin elemente detasabile. Ochii, mustățile și nasucul sunt brodați direct pe corpul iepurașului, ceea ce îi face siguri și potriviți chiar și pentru copilașii de până la 3 ani. Astfel, părinții pot fi liniștiți, știind că micuții lor se pot bucura de jucăria preferată fără nicio problemă.

  Oferă un cadou de Paște unic și personalizat

  Ce poate fi mai frumos decât să dăruiești un cadou de Paște care să fie cu adevărat special? Un iepuraș brodat și personalizat poate fi o alegere minunată. Poți adăuga numele persoanei dragi pe iepuraș sau chiar un mesaj dulce și emoționant. Astfel, vei face cadoul unic și plin de semnificație.

  Detalii despre compoziție și întreținere

  Iepurașii brodați și personalizați sunt realizați din materiale de calitate superioară, cum ar fi pânza de bumbac, polarul și fetrul. Aceste materiale asigură o textură plăcută și rezistență în timp. Cu toate acestea, trebuie menționat că disponibilitatea materialelor poate varia în funcție de momentul creării iepurașilor. Astfel, la plasarea comenzii, veți fi contactat pentru a stabili detaliile și materialele folosite.

  În ceea ce privește întreținerea, iepurașii pot fi spălați în mașină la 30 de grade. Este important să respectați instrucțiunile de spălare pentru a menține aspectul impecabil al iepurașului pe termen lung.

  Încântă-ți cei dragi cu un iepuraș brodat și personalizat

  Dragi cititori, acum că ați aflat despre acești adorabili iepurași brodați și personalizați, vă invit să încântați pe cineva drag vouă cu un astfel de cadou deosebit. Găsiți acel iepuraș perfect, alegeți personalizarea potrivită și bucurați-vă de zâmbetele și emoțiile sincere pe care le veți aduce în viețile celor dragi.

  Sărbători fericite și Paște cu bucurie alături de cei dragi!

   

Se afiseaza 1-31 din 116 articole
Se afiseaza 1-31 din 116 articole

Meniu

Tel:

Settings

Click for more products.
No produts were found.