Costume botez baieti 

Se afiseaza 1-12 din 37 articole
Se afiseaza 1-12 din 37 articole

Descoperă lumea minunată a costumelor de botez pentru băieți unde eleganța și confortul se împletesc armonios.

Alege din colecția noastră variată, fie că îți dorești un costum botez băieți de la 6 la 9 luni perfect ajustat pentru confortul maxim al prichindelului, sau te orientezi spre un costum de culoare bleu, care adaugă o notă de noblețe și rafinament.

Costumașele noastre sunt croite si cusute cu grijă, astfel încât fiecare detaliu să contribuie la crearea unui look impecabil.

De la costumașe băieței delicate și elegante, până la hăinuțe de botez pentru băieți care combină tradiționalul cu modernul, avem tot ce îți trebuie pentru a-l face pe micuț să strălucească la botez.

Nu uita, alegerea unui costum de botez este la foarte importantă pentru ceremonie, de aceea urmărim să vă oferim ținute care să răspundă tuturor așteptărilor.

Invită eleganţa și stilul într-unul dintre cele mai emoționante momente din viața finului tău.

Alege astăzi un costum de botez care să-l facă să se simtă confortabil, comod şi pe care să-l poţi folosi uşor la ceremonie. Asorteaza-l cu un trusou botez personalizat necesar la biserica

Te așteptăm să descoperi colecția noastră, unde calitatea întâlnește frumusețea și eleganța, pentru a găsi costumașul perfect care să îmbrace momentele de neuitat.

Alege cu inima, alege cu stil, alege pentru amintiri care durează o viață. Vizitează-ne acum și lasă-ne să te ghidăm spre alegerea ideală.

Meniu

Tel:

Settings

Click for more products.
No produts were found.