Sorturi personalizate de la Atelierele Cris pentru sprijinirea Asociației Aproteice PKU

Sorturi personalizate de la Atelierele Cris pentru sprijinirea Asociației Aproteice PKU

Atunci când pasiunea și dăruirea se împletesc cu scopul nobil de a sprijini și inspira, se nasc lucruri frumoase. Atelierele Cris, o echipă specializata in personalizari, cusut și brodat, au creat peste 70 de sorţuri personalizate cu mesaje de sustinere pentru Asociația Aproteică PKU. Acestea au fost destinate întâlnirii anuale a acestei asociații, reunind părinții cu copii afectați de fenilcetonurie (PKU). 

Cine sunt cei de la Asociatia Aproteica PKU ?

Asociația Aproteică PKU este o organizație de părinți dedicați, care se străduiește să sprijine și să ofere suport familiilor care trăiesc cu PKU. PKU este o boală metabolică rară, care implică un regim alimentar strict cu conținut scăzut de fenilalanină. În fiecare an, asociația organizează o întâlnire specială pentru a aduce împreună familiile afectate de PKU și a oferi informații, sprijin emoțional și resurse utile.
Anul acesta intalnirea a avut loc la Cluj-Napoca unde o parte din comunitate, aproximativ 16 familii, au avut posibilitatea sa gateasca impreuna, sa se bucure de activitati impreuna cu copiii si sa impartaseasca din experienta lor. Alaturi de ei au fost medicii coordonatori ai Centrului regional Cluj impartasind impreuna cu asociatia diverse subiecte de natura medicala.
Pentru această afecțiune, alimentația reprezintă atât tratament, cât și un stil de viață care implică participarea ambilor părinți în pregătirea alimentelor şi o atenţie suplimentara asupra cantitatilor diverselor ingrediente folosite.
In acest context un sort de bucatarie a devenit dintr-un banal accesoriu un simbol al unei vieti ce tinde spre normalitate.

Sorturi bucatarie personalizate pentru un eveniment special

Taticii au purtat sorturile de bucatarie pentru barbati pe care era brodat mesajul “Mr good looking is cooking for a PKU child”.

Sorturi barbati personalizate

Nici mamicile nu au fost mai prejos purtand cu mandrie sorturi de bucatarie personalizate cu mesajul "The secret ingredient is Love for a PKU Child"

Sorturi de bucatarie personalizate pentru evenimentul PKU

Copiii au primit prosoape de bucatarie personalizate cu mesaje “Super erou PKU” pe care le-au folosit la masa.
Am fost onorati  să fim implicati în acest eveniment și să contribuim cu produsele noastre la acest eveniment.
Sorturile de bucatarie personalizate, brodate si cusute de Atelierele Cris nu sunt doar articole vestimentare, ci povești despre speranta, greutati depasite si multa perseverenta.
Echipa noastra a folosit tehnici de broderie creative și diversificate pentru a aduce la viață mesajul sorturilor. Fie că erau cuvinte brodate într-un font frumos și expresiv sau ilustrații delicate care să aducă bucurie, fiecare sorţ a fost brodat  pentru a transmite un mesaj puternic și încurajator.
 Sorturile brodate de Atelierele Cris au avut un impact profund asupra întâlnirii anuale a Asociației Aproteice PKU. Fiecare participant a primit un astfel de sort de bucatarie personalizat, fiind o modalitate de a le aminti că nu sunt singuri în lupta lor și că există o comunitate dedicată în spatele lor.

Posted on 2023-07-08 by Personalizari evenimente 522

Articole similare

Idei de cadouri pentru copiii de 1 an

Afla ce fel de cadouri poti aduce unui copil la aniversarea de 1an. Vezi variante si idei

Meniu

Tel:

Settings

Click for more products.
No produts were found.