Unde gasesti in Timisoara trusouri de botez ?

Unde gasesti in Timisoara trusouri de botez ?

Botezul este un moment important în viața unui nou-născut, prin care acesta este acceptat  în comunitatea creștină a bisericii. Alegerea nașilor trebuie să se bazeze pe credința și moralitatea lor. Este necesară o selecție atentă și cu grijă, iar aspectul financiar nu ar trebui să fie relevant sau să aibă importanță majoră

 

Dacă te pregătești să fii naș pentru un copil, cu siguranță ai început căutarea tuturor lucrurilor necesare pentru botez - trusoul și hainele de care ai nevoie pentru a sărbători acest eveniment special.

În cazul în care te afli în Timișoara, unde ai putea găsi aceste articole?

 Atelierele Cris vin în ajutorul tău cu un mic ghid de cumpărături în Timișoara pentru haine și trusouri de botez, atât pentru fetițe, cât și pentru băieței. Însă, înainte de toate, să enumerăm lista detaliată a pieselor  necesare pentru această ocazie atât de specială.

Trusoul de botez trebuie să conțină toate piesele necesare la biserica cum ar fi panza de mir, prosop cu capişon, fasă de botez, sticluță pentru mir, prosop si sapun pentru preot

În plus, setul  de botez poate include și o paturica, o batistă, o cutiuță pentru prima suviță și o cutie decorată pentru transportul acestor daruri. La trusou trebuie adăugate și hăinuțele potrivite. Acestea pot fi achiziționate separat, însă pentru a economisi timp, poți opta pentru un set complet care include tot ce este necesar, poate chiar cu o tematică specifică.

Dar cea mai dificilă întrebare apare atunci când ne gândim de unde să procurăm toate acestea. Atelierele Cris vin în ajutorul nașilor cu câteva recomandări pentru cumpărături în Timișoara.

Una dintre locatiile unde am activat este Piata Doina din Timisoara

O lunga perioada de timp pana in anul 2019 Atelierele Cris a avut o locație in Timisoara pe Strada Iris nr. 1 in apropiere de Piata Doina langa Calea Sagului.

In perioada 2015 -2019 am creat , dezvoltat si personalizat o mare parte din colectiile de trusouri de botez pe care acum le puteti gasi pe site. Tot pe site gasiti si hainutele de botez atat pentru baieti cat si pentru fete

Trusou botez Timisoara

O a doua locatie unde am activat este Strada 16 Decembrie 1989 in apropiere de Piata Maria din Timisoara

In zona istorica a Timisoarei unde arhitectura de tip Art Nouveau este atat de prezenta  ne-am desfasurat activitatea pentru o scurta perioada de timp ce a coincis cu debutul si desfasurarea pandemiei. Din acea perioada găsiți o varietate de idei frumoase pentru hăinuțe și trusouri de botez în Timișoara.

Hainutele , lumanarile de botez si decoratiunile de cristelnita au fost In continuare in centrul activitatilor noastre alaturi de body-uri si cosuri de botez traditionale. Gasiti pe site in sectiunea de articole si accesorii botez toate articolele realizate in aceasta perioada.

Decoratiuni trusou botez Timisoara

Gasiti modele de trusouri botez in Timisoara la Atelierele Cris

Trusouri de botez din Timisoara

La nici 12 km de Timisoara intr-o atmosfera bucolica Atelierele Cris isi desfasoara activitatea in Dudestii Noi. Aici poti sa vii sa vezi materialele si sa descoperi colectia de trusouri de botez dezvoltata in 2023.

Este uimitor să știi că într-un singur loc găsești tot ce ai nevoie pentru organizarea unui botez, indiferent dacă vei boteza un copil. Multe dintre piesele din trusoul de botez pot fi personalizate și modificate la cerere.

 

Pentru mai multe informații despre lumanarile de botez și tipurile de lumânări necesare, te invităm să citești articolul "Sapte lucruri de stiut inainte de cumpararea unei lumanari de botez".

 

În cazul în care timpul îți este limitat și nu ai posibilitatea să ajungi fizic la noi , la Atelierele Cris gasesti in  magazinul online toate cele necesare pentru botez cu livrare în orice localitate din România. De pe platforma noastră online, poți achiziționa produse pentru bebelusi  la orice oră.

Oferta de trusouri botez Atelierele Cris

Posted on 2023-07-17 by Articole blog despre botez 0 1598

Articole similare

7 tematici de botez pentru baieti care sa te inspire in organizarea...

Te-ai intrebat de la ce sa pornesti in alegerea tematicii de botez pentru baieti ? In articolul nostru gasesti 7 teme...

Semnificația Numelui de Botez - O perspectiva istorica si...

Explorează cum numele ales pentru un copil poate avea o influență spirituală și culturală, legându-se de importanța...

Cand nu se fac botezuri in 2024 ?

Afla perioadele cu restrictii din 2024 ? Care sunt perioadele de post si ce trebuie sa faci.

Crezul la Botez Ce este si de ce trebuie sa-l stie nasii

Crezul sau simbolul credintei este rugaciunea pe care nasii trebuie sa o stie si pe care o vor rosti in timpul...

Top 5 lumanari botez din ceara naturala de la Atelierele Cris

In acest articol ne-am propus sa va prezentam un mic top al lumanarilor de botez realizate din ceara naturala. Avand...

Unde găsiti lumanari de botez în Timișoara?

In ajutorul dumneavoastră venim cu un mic ghid de cumpărături în Timișoara pentru lumanări de botez, atât pentru...

Leave a CommentLeave a Reply

Meniu

Tel:

Settings

Click for more products.
No produts were found.