Set tavita mot personalizat fetite Anne Marie 7 piese

set_tm_03

Produs nou

Limited time offer:

230,00 Lei

269,00 Lei

- +

 
Descriere produs

 

Descopera tavita de mot personalizata cu nume si fotografie alb negru model Anne Marie

Seturile personalizate pentru tăierea motului sunt pur și simplu uimitoare! Ele aduc cu sine o poveste specială și emoționantă, încrustată în fiecare detaliu și în fiecare element. Aceste seturi reprezintă o călătorie magică în lumea tradițiilor și a semnificațiilor adânci, oferindu-ți posibilitatea de a celebra cu adevărat primul an de viață al copilului tău.

În conformitate cu tradiția populară, alegerea făcută de micuț la vârsta de un an este cu adevărat misterioasă și prevestitoare. Este ca și cum copilul ar dezvălui lumii întregi o mică parte din viitorul său. Dacă micuțul alege oglinda, acesta promite să fie o minunăție, o floare rară care va înflori în frumusețe și eleganță. Alegerea cărții prevestește că va deveni un înțelept, plin de cunoștințe și imaginație, iar dacă pieptenele primește privilegiul alegerii, copilul va fi atent la propria imagine și va avea grijă să arate mereu impecabil.

Setul personalizat pentru tăierea motului te cucereste cu fiecare element:

  • Tavita de mot personalizată este o operă de artă în sine. Fiecare detaliu este atent ales și creat cu grijă. Imaginația zboară și aduce cu ea îngerași și panglici aurii, care încadrează cu delicatețe fotografia copilului. Tehnica servetelului dă viață tavitei, îmbinând armonios imaginea micuțului cu elemente grafice speciale, realizate cu ajutorul programelor de grafică dedicate.
  • Oglinda, înconjurată de un suport de lemn, aduce cu sine un secret. Pe spatele ei se află fotografia copilului, fixată cu aceeași îndemânare și pasiune. Este un amestec de emoție și frumusețe, o oglindă în care se reflectă bucuria și iubirea din ochii copilului.
  • Pieptenele din lemn este mai mult decât un simplu instrument de îngrijire. Este o promisiune că micuțul va avea mereu grijă de sine, că va iubi propria imagine și se va simți încrezător în propria piele.
  • Carnetelul, cu decorurile sale rafinate și personalizate, este mărturia unei amintiri prețioase. În paginile lui se vor regăsi cuvinte, gânduri și trăiri care vor însoți micuțul pe întreaga sa călătorie în viață.

Descoperă bucuria autentică a acestor seturi personalizate pentru tăierea motului, care aduc în sufletul tău emoție, iubire și speranță. Lasă-te cuprins de magia acestor creații și îmbrățișează cu dragoste fiecare moment al copilăriei celui mic.

 

 
Continut
Tematica Alb-negru
Gen Fete
Tip tavita Simpla
 
Personalizare produs

Dupa ce salvezi produsul personalizat, nu uita sa-l adaugi in cos.
Formate de fisiere permise: GIF, JPG, PNG

Imagini
Text

loader

* cimpuri obligatorii

Recenzii (0)

29 other products in the same category:

Meniu

Tel:

Settings

Click for more products.
No produts were found.