Hainute botez 

Se afiseaza 37-48 din 111 articole
Se afiseaza 37-48 din 111 articole

Hainuțe de botez pentru fetițe si baieți in diverite variante si modele

Bună ziua și bine ați venit la Atelierele Cris!

Avem haine speciale de botez, concepute pentru fetițe sau baieți si potrivite pentru toate anotimpurile. Ne face plăcere să vă oferim cele mai reușite creații și modele brodate si personalizate.

Atelierele Cris sunt specializate în hainute de botez care să reziste și să treacă testul timpului. Ne ținem de cuvânt și încercăm să le oferim clienților noștri satisfacția unor modele speciale la prețuri avantajoase.

Dorinta noastra este să facem ca această zi specială, spirituală și încărcată de emoții, să devină memorabilă prin intermediul produselor noastre de calitate.

Care sunt cele mai potrivite hainute? Ce modele sunt recomandate? Când ar trebui să comandați hainuțele sau alte articole pentru a primi la timp lucrusoarele comandate? Se asorteaza cu un trusou de botez?

Vom fi încântați să vă răspundem la aceste întrebări și să vă ajutăm să găsiți cel mai potrivit set de hainute pentru ziua botezului . 

Ne recomandă  produsele noastre si vă încurajam de asemenea, să adresati întrebări și să le examinați atent. Ne dorim să câștigați încredere in echipa noastra și să beneficiați de cea mai bună experiență de cumparare pe acest site.

Vom fi încântați să vă ajutăm să găsiți hainuțele perfecte pentru copilul dumneavoastră, astfel încât această zi să devină una memorabilă.

Vă așteptăm cu drag!

Meniu

Tel:

Settings

Click for more products.
No produts were found.