Trusouri Botez Personalizate 

Se afiseaza 289-300 din 378 articole
Se afiseaza 289-300 din 378 articole

Vezi trusouri de botez personalizate pentru baieti si fete. Alege din peste 400 seturi complete.

Inca din 2012 Atelierele Cris creaza trusouri personalizate, brodate cu numele, textul si imaginea preferata in functie de tema botezului. Folosim materiale de ce mai buna calitate, certificate OEKO-Tex 100 si le lucram in atelier de la inceput. Suntem atenti la detalii, cromatica si design, toate modelele fiind concepute si lucrate de noi. In acest mod ne asiguram ca iti vom livra doar produse premium potrivite pentru bebelusi.

Cand esti in cautarea unui trusou de botez personalizat, vrei sa te asiguri ca acesta va contine tot necesarul pentru biserica.

Ca si nasa de botez, obligatiile tale sunt mai ales de natura spirituala, insa, e nevoie sa te asiguri ca bebelusul va avea tot ce e necesar la biserica. Din acest motiv toate trusourile noastre includ urmatoarele articole: 

  • panza de mir brodata cu numele (crisma sau hrisma in limbajul vechi )
  • fasa de bumbac personalizata
  • prosop cu capison pentru botez brodat cu numele, imaginea si data botezului
  • prosop pentru preot 
  • cutiuta prima suvita
  • sapun
  • saculet din organza 

Toate articolele de mai sus se regasesc in orice model atat pentru baieti cat si pentru fete si se livreaza in varianta dorita.

Trusou de botez pentru baieti personalizat - seturi complete cu costumas si lumanare

Pentru baieti gasesti pe site modele de trusouri baieti cu Mickey Mouse, Safari, Jungle, Strumfi pe diverse culori si cu decoratiuni specifice.  Vezi peste 140 de modele de trusouri, brodate cu numele si mesajul dorit. 

Cand alegi un model tine cont si de urmatoarele aspecte: preferintele parintilor, obiceiurile si hobbyurile sau chiar meseria lor. Din acest motiv pe site vei gasi broderii deosebite cu aviatori, motociclete, broderii tematice dar si imagini clasice cu ingerasi, fluturasi, buburuze etc.

Trusou de botez pentru fete personalizat - descopera oferta de trusouri cu rochite si lumanare

Pentru fetite vei gasi o gama larga de trusouri fete, ce includ modele speciale cum ar fi: Minnie Mouse, Pisica Marie  Fluturasii, Ingerasii, dar si multe alte broderii vor face deliciul audientei. Toate trusourile pot sa devina seturi complete incuzand rochitele si lumanarea. Culorile sunt pe masura  predominand rozul, verdele menta sau variantele multicolore. 

Daca esti in cautarea unui model si mai special atunci poti opta pentru o discutie directa pe whatsapp, iar noi vom realiza modelul dorit.

Pentru trusouri traditionale te invitam sa accesezi categoria dedicata unde vei gasi modele cu broderii romanesti.

Trusou botez personalizat , modele brodate cu nume si imagine in functie de tematica botezului

Alege sa fii originala cu un trusou de botez exceptional! Aici vei gasi modele deosebite realizate la comanda pe dimensiunile si cu imaginea dorita!

Tematica botezului atat pentru baieti cat si pentru fete este un punct foarte bun de pornire in alegerea unui trusou de botez. Asorteaza orice  trusou dupa culorile temei sau dupa imaginea de pe invitatia de botez. Cand ai un botez tematic cel mai simplu este sa te centrezi pe un aspect din tema botezului. Spre exemplu pentru fanii desenelor animate le recomandam trusouri botez brodate si personalizate cu aceste personaje.

Personalizarea inseamna mai mult decat sa scrii un text. La Atelierele Cris ai consultanta gratuita si serviciul de transformare imagine in broderie. De asemenea ai posibilitatea sa creezi un trusou personalizat  chiar si pe dimensiuni atipice. Tot ce e de facut este sa comunici cu echipa care va lucra trusoul dorit

Brodam fasa, panza de mir, prosopul cu capison, prosopul de preot iar in cazul setului complet se personalizeaza si lumanarea si cutia. De asemenea poti avea dimensiuni diferite la hainute si trusou in functie de varsta si dimensiunile  bebelusului

O sa mai ai nevoie pentru baieti de un costum botez baieti iar pentru fetite de o rochita. Asorteaza-le in culorile trusoului comandand de la cris-mag.ro tot ce ai nevoie. Nu uita sa completezi setul de botez cu lumanari personalizate si accesorii cum ar fi cruciulite, paturi, pleduri si o cutie care sa le transporte pe toate.

Meniu

Tel:

Settings

Click for more products.
No produts were found.