Iepuras brodat handmade Annabelle

Produs nou

Un iepuras dragalas handmade brodat si personalizat cu numele copilasului.

Un cadou potrivit de Paste si nu numai.

Personalizarea este gratuita

Nu contine piese ce pot fi inghitite

Spalare in masina la 30 grade

More details

125,00 Lei

- +

 
Descriere produs

Iepuraș brodat handmade cu inimioară personalizată - O jucărie adorabilă pentru copii!

Folosim doar materiale de calitate superioară:

Acest iepuraș de plus brodat adorabil este realizat dintr-o combinație de panză de bumbac și polar fetru, oferindu-i o textură moale și plăcută la atingere. Fiecare detaliu este cusut cu grijă, asigurându-vă că este durabil și rezistent.

Inimioară personalizată:

Pe burtica iepurașului veți găsi o inimioară brodată personalizată, adăugând un sentiment unic și special. Puteți alege să personalizați inimioara cu numele copilului dumneavoastră sau cu un mesaj inspirațional care să aducă zâmbete.

Sigur pentru bebelusi și ușor de întreținut:

Acest iepuraș este potrivit pentru copiii de până la 3 ani, deoarece toate elementele sunt brodate și nu conține nimic detasabil care ar putea fi înghițit. Îl puteți curăța cu ușurință spălându-l la mașina de spălat la 30 de grade, folosind detergent de rufe colorate.

O jucărie încurajatoare și captivantă

Iepurașul brodat este mai mult decât o jucărie - este un companion adorabil care poate stimula dezvoltarea emoțională a copilului dumneavoastră. Prin jocul imaginativ și interacțiunea cu acest iepuraș moale, copilul va dezvolta abilități sociale și emoționale importante.

  • Un cadou memorabil: Doriți să oferiți un cadou cu adevărat special? Acest iepuraș brodat este perfect pentru a crea amintiri de neuitat. Fie că este vorba despre un nou-născut, un botez sau o aniversare, acest iepuraș adorabil va fi cu siguranță un dar apreciat și adorat.
  • Culoare și veselie: Cu culorile sale vibrante și designul încântător, acest iepuraș va aduce o notă de veselie în viața copilului dumneavoastră. Cu siguranță va deveni jucăria preferată, oferind ore întregi de distracție și zâmbete.

"Iepurașul perfect pentru momente de somn liniștit"

Acest iepuraș moale și prietenos este ideal pentru momentele de somn liniștit ale copilului dumneavoastră. Materialul său plăcut și confortabil oferă o senzație de siguranță și calm, ajutându-l pe cel mic să adoarmă ușor și să se odihnească în voie.

 Împreună cu acest iepuraș adorabil, cel mic se va simți în siguranță și protejat în timpul somnului.

 Datorită calității și durabilității sale, acest iepuraș brodat poate deveni un obiect de moștenire prețios. Copilul dumneavoastră îl va iubi și aprecia în copilărie, iar mai târziu îl poate păstra ca o amintire frumoasă a copilăriei sale.

 

 

 

 

Made from an Original Dolls and Daydreams® Pattern,DollsAndDaydreams.com

 
Continut
Cadouri pentru Copii
Tip cadou Jucarii
 
Personalizare produs

Dupa ce salvezi produsul personalizat, nu uita sa-l adaugi in cos.

Text

loader

* cimpuri obligatorii

Recenzii (0)

30 other products in the same category:

Meniu

Tel:

Settings

Click for more products.
No produts were found.