Cutie trusou botez personalizata Strumfi

CM_CB_TR_Str

Produs nou

249,00 Lei

Produs in Stoc

- +

Cumpara si:

 
Descriere produs

Cutie trusou personalizata cu Strumfi in diverse variante de broderie

Pentru cei pasionaţi de desenele cu Strumfi, am pregătit o cutie de botez cu tematică specială, inspirată de acești simpatici pitici albaștri. Această cutie personalizată este nu doar practică, ci și adorabilă, fiind perfectă pentru a păstra în siguranță trusoul și hăinuțele de botez.

Să descoperim împreună caracteristicile acestei cutii unice pentru trusoul de botez:

  • Este decorată și brodată cu mult drag în stilul ştrumfesc, cu personaje îndrăgite și detalii pline de farmec.
  • Poți să o personalizezi cu numele și data botezului, pentru a adăuga un strop de magie și a o face cu adevărat specială.
  • Modelul caserat și brodat este în concordanță perfectă cu produsele de botez inspirate de lumea Strumfilor.
  • Capacul detasabil este accesorizat cu elemente adorabile specifice acestor pitici albaștri, aducând un zâmbet pe buze.
  • Cu un diametru de 35 cm și o înălțime de 20 cm, cutia este suficient de spațioasă pentru a adăposti întregul trusou și hăinuțele de botez.

Dar nu se oprește aici! Pentru a completa perfect vestimentația micuțului tău în stilul Strumfilor, poți achiziționa și un papion brodat care se potrivește de minune cu trusoul de botez.

Această cutie de botez este realizată cu pasiune și talent în cadrul "Atelierele Cris", unde fiecare detaliu primește atenția cuvenită. Așadar, lasă-ți imaginația să zboare și spune-ne cum îți dorești să arate cutia ta personalizată cu Strumfi.

Comandă acum această cutie adorabilă și pasionată de Strumfi pentru a-ți păstra în siguranță și cu stil toate articolele de botez. Fiecare moment va fi cu atât mai special și mai încântător în această lume plină de magie și veselie inspirată de Strumfi.

 
Continut
Decorare Capac Decorata 3D
Tematica Strumfi
Tip cutie Rotunda
Tip trusou Brodat
Inaltime 26
Nr piese 1
Gen Baieti
Material Bumbac
 
Personalizare produs

Dupa ce salvezi produsul personalizat, nu uita sa-l adaugi in cos.

Text

loader

* cimpuri obligatorii

Accesorii

Recenzii (0)

Meniu

Tel:

Settings

Click for more products.
No produts were found.