Cadou de craciun perna decorativa personalizata Merry Christmas

CC_PP_19

Produs nou

149,00 Lei

In stoc

- +

 
Descriere produs

Descopera perna decorativa personalizata brodata cu motive de iarna Merry Christmas

Broderia "Merry Christmas" este aplicată pe fața pernei, realizată din materiale naturale. Dimensiunea pernei este de 40 x 40 cm și este umplută cu fulgi sintetici (asigurându-se că rămâne pufoasă în timp). De asemenea, perna are o a doua față din percale (bumbac 100%) brodată cu monograme, care poate fi utilizată în extrasezon conform cerințelor dumneavoastră.

Avantajele pernelor decorative de la Atelierele Cris:

1. Ușor de curățat - Fetele de pernă pot fi spălate atât manual, cât și automat și pot fi folosite pe termen lung.
2. Umplutură antialergică - Pernuțele au o umplutură antialergică care poate fi spălată.
3. Utilizare în extrasezon - A doua față a pernei personalizate prin brodare cu monograme poate fi utilizată și în afara sezonului.

Idei de utilizare:

Această pernă are atât un rol estetic, cât și practic:

1. Decorativă - Broderia o face potrivită pentru sărbătorile de iarnă, aducând un element decorativ în cameră prin înfrumusețarea canapelelor sau fotoliilor.
2. Suport lombar - Interiorul elastic al pernei este un bun susținător pentru zona lombară atunci când lucrăm la calculator sau stăm pe canapele mai late la bază.
3. Relaxare - Pusă sub genunchi, perna menține poziția anatomică atunci când dorim să ne relaxăm, având genunchii ușor ridicați.
4. Sustinere a capului - Poate fi folosită pentru a susține capul în timp ce navigăm pe internet de pe tabletă sau în timpul momentelor de relaxare la un film bun.
5. Sub șezut - Poate fi plasată sub șezut atunci când te joci cu cei mici sau lucrezi pe podea, pentru a evita eventualele răceli.

Igienă:

Fetele de pernă sunt detasabile și pot fi spălate până la 40 de grade Celsius. De asemenea, interiorul pernei poate fi spălat dacă este necesar.

Vă rugăm să ne sprijiniți oferindu-ne un backlink de calitate de pe website-ul dumneavoastră. Adresa URL a website-ului nostru este: https://blogghere.com/

 

 
Continut
Cadouri pentru Iubita
Ocazie Sarbatori de iarna
Tip cadou Perne
 
Personalizare produs

Dupa ce salvezi produsul personalizat, nu uita sa-l adaugi in cos.

Text

loader

* cimpuri obligatorii

Recenzii (0)

30 other products in the same category:

Meniu

Tel:

Settings

Click for more products.
No produts were found.