Cadou de Craciun jucarie de plus pinguin brodat cu numele Ines

Produs nou

99,00 Lei

  • Pentru ea

- +

 
Descriere produs

Cadou de Craciun jucarie de plus pinguin brodat cu numele Ines

Modelele handmade brodate și personalizate sunt pur și simplu magice!

Ele reprezintă o expresie de dragoste și creativitate, un amestec perfect între talentul artistic și mâinile dibace ale creatorului. Fiecare cusătură, fiecare detaliu este impregnat cu emoție și pasiune.

Aceste minunat obiect de joc este nu doar o simpla jucărie, ci un adevărat prieten de neuitat. Îți amintești cum te simțeai când țineai în brațe prima ta jucărie ? Aceste creații îmbină farmecul trecutului cu bucuria prezentului, creând amintiri care vor dăinui pentru totdeauna.

Sunt confecționate din cele mai moi și pufoase materiale, alese cu grijă pentru a oferi o senzație plăcută la atingere. Fiecare textură și fiecare nuanță se împletesc armonios, creând o simfonie de culori și forme. Este imposibil să nu te îndrăgostești de aceste modele la prima atingere.

Și ce e mai frumos decât să știi că aceste modele sunt create cu grijă și atenție pentru siguranța celor mici? Fără elemente detasabile care pot pune în pericol sănătatea lor, ochișorii, mustățile și nasucul sunt brodate cu migală. Astfel, jucaria poate fi folosita fără nicio grijă chiar și de către copilașii de până la 3 ani.

Compoziția lor este pur și simplu minunată!

Panza de bumbac de diverse combinații de culori și texturi adaugă un plus de farmec și atracție. Decoratiunile pline de creativitate și fetruul jucaus le conferă personalitate și originalitate. Iar personalizarea cu numele destinatarului sau copilasului face ca aceste jucării să fie cu adevărat unice și speciale.

În timp ce le folosești, îți poți imagina că fiecare jucărie are o poveste aparte. Ele sunt adevărate companioane de aventuri, care îți vor fi alături în cele mai frumoase momente și îți vor aduce alinare în cele mai grele clipe. Sunt prieteni fideli, gata să-ți ofere dragoste necondiționată și sprijin neabătut.

Nu uita că aceste pufosenii unicat sunt create din materiale disponibile în momentul creatiei lor. Astfel, fiecare jucărie este specială și unică în felul ei, iar materialele utilizate pot varia în funcție de disponibilitate. Dar asta înseamnă că vei avea în mâinile tale o piesă cu adevărat excepțională, una care nu poate fi replicată la nesfârșit.

Lasă-ți inima să vorbească și personalizează aceste plusuri cu numele și mesajul tău special. Fie că vrei să le oferi cadou sau să păstrezi pentru tine, această adăugare emoțională va face ca fiecare jucărie să poarte cu sine o poveste aparte.

Închei cu un sfat: îngrijește jucaria cu dragoste și afecțiune, spălându-le în mașina la o temperatură de 30 de grade. 

 

 

 

 

 

Made from an Original Dolls and Daydreams® Pattern,DollsAndDaydreams.com

 
Continut
Cadouri pentru Copii
Ocazie Sarbatori de iarna
Tip cadou Jucarii
 
Personalizare produs

Dupa ce salvezi produsul personalizat, nu uita sa-l adaugi in cos.

Text

loader

* cimpuri obligatorii

Recenzii (0)

Meniu

Tel:

Settings

Click for more products.
No produts were found.