Lumanari botez scurte 

per page
Se afiseaza 37-48 din 58 articole
Se afiseaza 37-48 din 58 articole

Lumanari botez scurte cu diverse decoratiuni. Modele decorate de Atelierele Cris

Daca esti nasica aflata in cautarea lumanarii de botez perfecte, iti venim in ajutor cu aceste variante pe care le-ai putut vedea mai sus. Aceste modele sunt noul trend si iti ofera o alternativa la clasicele lumanari. Sunt mai usor de folosit putand fi puse pe masa nemaifiind nevoie sa le tii in mana. De asemenea sunt mai usoare si mai putin pretentioase la diferentele de temperatura prin urmare pot fi folosite fara teama in orice anotimp. Pentru ca inaltimea lor este mai mica decoratiunile au o estetica aparte. 

Sunt tematice si pot fi dragalase cu diverse decoratiuni colorate sau elegante cu o cromatica speciala. Decorate si personalizate in diverse variante si tematici: personajele preferate sau tema dumneavoastra personala. Alege lumanarea de botez preferata decorata prin diverse metode tehnica servetelului, brodate, accesorizate cu elementele preferate: inimioare, panglici si dantele.

Lumanari botez scurte caracteristici:

  • din parafina cu inaltimea de 30 cm si diametru de 7 cm
  • cu flori textile sau elemente crosetate
  • decorate si personalizate cu data numele sau chiar si cu poza bebelusului
  • cu elemente brodate aplicate pe lumanare

Elegantele lumanari de botez realizate de Atelierele Cris poti fi comandate direct de pe site online, telefonic sau prin email.

Meniu

Settings