Tavite mot 

Se afiseaza 25-31 din 31 articole
Se afiseaza 25-31 din 31 articole

Tavita Mot Personalizata, cu poza copilului  - Descopera colectia Atelierele Cris

Când vine vorba despre primul an de viață al copilului, timpul nu mai are aceeasi trecere iar emotiile sunt la cote înalte. O tradiție frumoasă și îndrăgită este cea a "tăierii moțului", la aniversarea de un an, un moment special în care se presupune că obiectele alese de copil vor prezice anumite aspecte ale viitorului său. Iar pentru acest eveniment magic, aveți nevoie de o tavita de mot perfectă.

Unul dintre cele mai frumoase lucruri pe care le puteți face pentru a celebra acest eveniment este să optați pentru o tavita mot personalizata. Personalizarea poate varia de la numele copilului, poza până la diverse simboluri care au o semnificație specială pentru familie. Aceste seturi devin nu doar un element cheie al petrecerii dar și o amintire speciala  pentru anii ce vor urma.

Cum si ce se personalizeaza la tavita de mot ?

Tavitelet personalizate sunt imprimate cu designul ales, poza, numele copilului tău și data cand a împlinit un an

  • Oglinda are pe spate poza copilului
  • Cutiuta de mot este imprimata cu poza si cu numele 
  • Pieptenele este personalizat cu numele
  • Creionul este accesorizat cu fundita
  • Foarfeca este decorata cu fundita

Tavitele sunt realizate din materiale de calitate, vopsite si date cu lac astfel incat cel mic sa fie mereu in siguranta, si contin 7 piese: tava, piaptăn, creion, oglinda, carneţel si foarfecă. La cerere puteti primi si o panglicâ pentru a prinde motul in fundita. 

Tavita Mot Baieti

Dacă aveți un băiețel care urmează să împlinească un an, gama noastră de tavite de moț pentru băieți sunt exact ce căutați. Desenate cu culori și teme care se potrivesc micutilor, aceste seturi de taierea a motului  adaugă un strop de aventură și culoare la eveniment. Nu uitați să adăugați obiecte precum mingi, mașinuțe, chei de masina, siringa fara ac sau instrumente muzicale pentru a vedea ce îl atrage pe micul explorator.

Obiceiurile din vechime împleteau magicul cu concretul. Fetiţele erau trecute printr-o turtă sau cozonac ce era rupt în patru bucăţi care erau date invitaţilor pentru consum. Totul pentru a atrage bogăţia şi prosperitatea in viaţa celei mici.

Astăzi aceste obiceiuri nu ne mai sunt familiare dar rămâne in continuare să ne bucurăm de frumoasa lor vârstă de un an când viaţa este atât de interesantă.

Tavita Mot Fete

Pentru micuțele domnișoare, avem o selecție variată de seturi turta si mot concepute special pentru fete. Cu design-uri delicate și culori pastel precum roz, violet sau aurii, cu teme speciale cum ar fi prinţese, barbie, norişori si ingeraşi, aceste tavite sunt adevărate opere de artă.

Obiectele pe care deja le contin seturile de mot sunt deja suficiente dar mai puteţi adăuga şi  alte accesorii care  variază de la păpuși la bijuterii, oferindu-vă un indiciu asupra a ceea ce viitorul îi poate rezerva.

Noi va sugerăm sa nu adăugaţi obiecte mici si ascuţite ce ar putea deveni un pericol pentru cei mici.

Fie că optați pentru o taviţa de moț personalizată, una specială pentru băieți sau pentru fete, important este să vă bucurați de aceste momente prețioase. Taviţele noastre sunt fabricate din materiale naturale de calitate, garantând că vor fi o parte valoroasă din amintirile pe care le veți crea.

Nu ratați șansa de a face primul an de viață al copilului dvs. cu adevărat memorabil. Alegeți o tavita de mot care să vă ajute să deslușiți, într-un mod inedit ce îi rezervă viitorul.

Pentru alte modele contacteaza-ne pe telefon sau Whatsapp la numarul 0770643592

Meniu

Tel:

Settings

Click for more products.
No produts were found.