Rochite botez 

Se afiseaza 13-24 din 43 articole
Se afiseaza 13-24 din 43 articole

Rochite botez fete modele brodate si personalizate. Descoperă colecţia anului. 

Pe aceasta pagina sunt prezentate colectii cu rochite botez premium pentru toate gusturile si preferintele. Rochiţele sunt croite din materiale de cea mai buna calitate pentru a asigura fetitei sau finutei tale o aparitie deosebita, de neuitat.

Ce trebuie sa stiţi inainte de a alege un model din colectia de rochite de botez?

Inainte de a alege o rochiţa pentru fetita ta, trebuie sa iei in considerare cateva aspecte importante:

  • Tema petrecerii -In general, rochitele pentru bebe sunt asemanatoare, dar poate exista o tema speciala pentru petrecerea de botez. Asigurati-va ca modelul ales se potriveste temei petrecerii.
  • Dimensiunea  - Este important sa alegeti dimensiunea corecta pentru ţinuta bebelusului. Asiguraţi-va ca masuraţi copilul inainte de a cumpara rochia si verificati ghidul de marimi al producatorului.
  • Pentru simplitate am imparţit rochiţele de botez dupa vârstă: pentru 3 - 6 luni, de la 6 la 12 luni sau realizate la comandă in cazul in care bebeluşul nu este in standardul de marimi
  • Stilul si materialul  - sunt importante atunci cand alegeti o ţinuta pentru botezul fetitei. Alegeţi un material care este potrivit pentru sezon si confortabil pentru copilul dumneavoastra. 

Cele mai populare modele de rochite botez pentru fetiţe:

Rochite de botez cu dantela

Rochiţele cu dantela sunt o alegere populara pentru petrecerea de botez. Sunt elegante si adauga o nota de rafinament si delicatete la tinuta fetitei. Pot fi gasite intr-o varietate de culori, dar alb sau ivory sunt culorile cele mai potrivite pentru petrecerea de botez.

Rochite bebelusi botez tip balerina

O alta alegere populara pentru botezul fetitei este rochita tip balerina. Acestea sunt foarte populare datorita aspectului lor clasic, care adauga o nota de eleganta si stil. Sunt disponibile intr-o varietate de culori, dar culorile pastelate sunt cele mai potrivite.

Rochii botez bebelusi cu tutu

Daca doriti sa adaugati un element de distractie si jucarie tinutei fetitei, o rochita tip tutu poate fi o alegere perfecta. Disponibile intr-o mare varietate de culori predominand in preferinte culorile alb si roz sunt printre cele mai populare rochite pentru botez.

Model cu paiete

Pentru o petrecere de botez cu mai mult glam, o rochita cu paiete poate fi alegerea perfecta. Acestea sunt foarte populare in prezent si sunt disponibile  pe site intr-o varietate de culori.

Model cu broderie dupa invitaţia de botez

Pentru o petrecere tematica asortată cu trusoul si cu invitatia de botez poţi alege un model de rochiţa brodată cu imaginea de pe invitaţie. Cu siguranta vei face senzaţie cu acest model unicat.

Cum sa ingrijiti rochiţa fetitei

 Iată câteva sfaturi pentru a vă asigura că produsul rămâne în cea mai bună formă posibilă:

  • Verificați eticheta de îngrijire pentru instrucțiunile specifice de curățare.
  • Spălați rochița la temperatura potrivită și cu detergenții potriviți pentru materialul acesteia.
  • Nu uscați hainuta la uscătorul automat. În loc de asta, lăsați-o să se usuce natural pe umeraș sau într-un loc ferit de soare direct.
  • Dacă modelul necesită sa fie călcat,a asigurați-vă că setați fierul la temperatura potrivită pentru materialul acesteia și că folosiți o material de protecție între fier și rochiță.

Cum să alegeți accesoriile potrivite

Atunci când alegeți accesoriile potrivite pentru modelul ales, este important să vă asigurați că acestea se potrivesc cu stilul și tema petrecerii. Iată câteva idei de accesorii pentru a completa ținuta fetiței dumneavoastră:

  • O pereche de pantofi sau sandale potrivite daca nu are deja setul.
  • O cureluşă sau o panglică potrivită pentru a evidenția talia fetiței.
  • O coronită de flori sau o bentiţă pentru păr care să se asorteze cu ţinuta, în funcție de preferința dumneavoastră.
  • O jachetă sau o vestă potrivită pentru vremea de afară.


Suntem cel mai dedicat partener in crearea momentului special intemeiat pe ceremonia botezului.Ne straduim sa cream fiecare rochita, sa ii oferim culori rafinate si detalii sofisticate, cucerind sufletul fiecarei mamici si nasici care isi doreste sa ii ofere fetitei un dar pretios pe care sa il pastreze peste ani.

Prin calitatea produselor oferite si atentia noastra la detalii, ne asiguram ca tinuta cumparata pentru  fetiţa dumneavoastră va fi o amintire frumoasa, un moment unic care va ramâne intotdeauna in memoria familiei.

Crearea unei rochiţe de botez pentru fetiţa dumneavoastră necesită pricepere şi perseverenţă, iar noi le punem la dispozitia dumneavoastră. Alegând una dintre colectiile noastre, puteti lasa in grija noastra ca sa va ajutam sa imortalizati momentul si sa fiti la inaltimea acestui moment unic si deosebit.

Alegeti alaturi de rochita pentru un set botez complet pentru fetite sa adaugati un trusou de botez personalizat si lumanare.

Adresati-va noua cu incredere si veti fi indrumati si asistati in alegerile voastre, deoarece suntem aici sa va ajutam sa obtineti cel mai potrivit model pentru fetita voastra!
Speram ca optiunea pe care o alegem sa va usureze pregatirile pentru acest moment special si sa ne faceti partasi la crearea unei rochite de neuitat.

Cu speranta ca v-am convins sa alegeti AteliereleCris ca partenerul dumneavoastră in celebrarea botezului, suntem gata sa va ajutam sa găsiţi rochiţa perfectă.

Cu drag, echipa AteliereleCris

Meniu

Tel:

Settings

Click for more products.
No produts were found.