Prosoape Personalizate 

Se afiseaza 13-24 din 41 articole
Se afiseaza 13-24 din 41 articole

Prosoape de bumbac 100%, calitate premium, brodate cu nume, imagine sau sigla companiei 

Prosoapele au dimensiuni si densitati diferite in functie de ce aveti nevoie. Gasesti pe cris-mag.ro prosoape pentru casa, horeca sau activitati sportive pe diverse dimensiuni : medii 50x90 cm, mari de baie 70x140 cm sau custom  100x140 si chiar mai mari. Toate produsele sunt de calitate premium si au densitati mai mari de 500g/m2. 

Dacă vrei să faci un cadou deosebit, prosoapele personalizate cu nume sunt alegerea perfectă pentru orice ocazie. Realizate din bumbac 100% de cea mai înaltă calitate, prosoapele noastre vin într-o gamă variată de culori și dimensiuni. Poți opta pentru brodarea lor cu numele, monograma, cu o broderie sau un mesaj special.

In bucatarie vei putea avea prosoape de dimensiuni mai mici de 50x90 cm brodate cu monograma, o varianta eleganta pentru cei care adora eleganta si distinctia.  Alaturi de sorturi personalizate ele pot fi cadoul ideal pentru casa noua.

Prosop personalizat cu nume - lista cu ocaziile unde il poti oferi cadou

Iata o lista cu evenimentele unde poti oferi prosopul in dar:

  • Nunta de bumbac
  • Pentru nasi
  • De casa noua
  • Pentru fiu sau fiica
  • De Mos Nicolae
  • Pentru nepoti la gradinita
  • etc

Daca ai un business si doresti o oferta en gros, nu ezita sa ne contactezi. Preturile se modifica in functie de volumul comenzii si de complexitatea broderiei.

Daca esti in cautarea articolelor de botez atunci cu siguranta un trusou botez personalizat este ceea ce cauti. Intra pe pagina dedicata pentru a gasi modelele preferate

Meniu

Tel:

Settings

Click for more products.
No produts were found.