Lumanari botez cu jucarii 

per page
Se afiseaza 25-36 din 40 articole
Se afiseaza 25-36 din 40 articole

Cauti lumanari de botez cu jucarii. Atelierele Cris decoreaza lumanarile cu jucariile tale preferate.

Lumanarile de botez cu jucarie sunt o categorie de lumanari foarte potrivita cu variantele de trusouri cu broderii model personajele preferate.

Dragalase, serioase, inspirate din personajele indragite ale copilariei sau pufoase pana la refuz jucariile incadrate in decorul lumanarilor de botez aduc un plus de savoare ceremoniei botezului.

Alege din peste 50 de modele lumanari botez cu jucarii create de echipa Atelierele Cris.

Cum alegi o lumanare de botez de calitate?

In primul rand te asiguri ca ai de a face cu o echipa care are experienta necesara in realizarea lor:

Stie sa selecteze cei mai buni furnizori de lumanari

Lumanarile trebuie sa fie realizate din materiale de cea mai buna calitate, astfel incat sa reziste la diferente de temperatura si de asemenea sa reziste si la vibratiile transportului.

Alege doar decoratiuni de calitate superioara

Decoratiunile si jucariile folosite la decorarea lumanarii trebuie alese in asa fel incat rezultatul final sa incante atat estetic cat si prin calitatea lor.

Are pregatirea necesara

Cu o experienta de peste 3 ani si peste 3000 de nasici multumite echipa Atelierele Cris include designeri vestimentari, designeri de produs, croitori gata sa raspunda celor mai elaborate cerinte

Iti ofera consilierea potrivita

Stim ca uneori timpul dumneavoastra este limitat, de aceea iti punem la dispozitie experienta noastra: Cum sa combini culorile, Ce tip de decoratiuni sa folosesti? Cum sa integrezi lucrusoarele cu tema botezului?

Meniu

Settings