Cutii trusouri botez 

Se afiseaza 37-48 din 57 articole
Se afiseaza 37-48 din 57 articole

Alege din peste 50 de variante si modele personalizate de cutii trusou botez

Avem o gamă largă de modele de cutii si cufere  în diverse forme și dimensiuni, ideale pentru pastrarea lucrurilor de la botez. De la cutii rotunde sau ovale imbracate in catifea pana la modele caserate și decorate, fiecare cutie poate fi configurată în funcție de tematica botezului sau de preferintele tale.

Cutie trusou botez pentru baiat sau fată personalizata cu nume şi mesaj

Eşti naşă de botez  şi vrei sa îţi faci o intrare spectaculoasă?

Atunci neaparat trebuie să vezi modelele de cutie pentru trusou decorate cu decoraţiuni speciale asortate cu flori uscate sau cutiile îmbrăcate in catifea. În variantele mai rustice poţi opta pentru un cufar pentru trusou sau coşuleţ decorat daca eşti fană modele tradiţionale.

Cutiile sunt suficient de încăpătoare astfel încât să poti transporta toate articolele necesare la botez: hăinuţe, trusou botez, lumanare şi alte accesorii. Ele sunt împărţite pe gen şi pot fi selectate din filtrul din pagina

Decoraţiunile fac diferenţa! Cutie trusou botez simpla sau complexa decorată în stilul tau?

Atunci cand alegi o cutie pentru trusou ai de luat in calcul mai multe aspecte cum ar fi: bugetul, tema botezului cerinţele specifice ale preotului. Daca pe unele nu le poţi controla cu siguranţă bugetul este în controlul tău. Prin urmare dacă doreşti să achiziţionezi una dintre cutiile pentru trusou botez mai ieftine îţi stăm la dispoziţie cu modele caşerate sau cele cu capac imprimat.

Poţi avea cutii pentru trusou botez ieftine dar decorate WOW in acelaşi timp?

Se poate opta pentru varianta imprimată care  are pe capac imaginea dorita si personalizarea cu nume si data botezului sau chiar un mesaj mai complex. Variantele descrise sunt la fel din punct de vedere calitativ dar au preturi mai accesibile.

Modelele cu decoraţiuni asortate şi flori uscate, iută şi accesorii, rămân in preferinţele clienţilor noştrii datorită complexităţii lor însă şi un model simplu poate fi de efect dacă este integrat într-un context mai larg.

 Daca vrei sa ieşi in evidenţă la momentul botezului, Atelierele Cris îți oferă soluția perfectă!

Vorbeste-ne despre tematica botezului tau si vom transforma cutia intr-o adevarata opera de arta. Aceste modele sunt create pentru nasicile care isi doresc sa impresioneze audienta de la ceremonia botezului. Vom crea cutii in functie de tematica botezului si in stilul tau, astfel incat sa se potriveasca perfect cu evenimentul. 

Meniu

Tel:

Settings

Click for more products.
No produts were found.