Culcus pisici 

Se afiseaza 1-3 din 3 articole
Se afiseaza 1-3 din 3 articole

Culcus pentru pisica sau motanul tau. 

Cand ai un animal de companie in casa ai nevoie de o casuta numai a lui in care sa-si faca siesta. In special pisicile a caror perioada de somn este intre 15 si 20 de ore au nevoie de un locsor al lor unde sa se simta protejate si sa le pastreze caldura corporala.

Pisicile in general au un areal de 1 hectar iar motanii au un areal de 10 hectare, prin urmare mai ales daca beneficiezi de o curte ingradita este bine sa asiguri animalului tau un culcus de exterior.  Acesta poate fi o combinatie de lemn in exterior cu polar si plus in interior sau poate fi doar din material textil insa cu un strat exterior impermeabil, care  sa protejeze pisicul de intemperii si umezeala inerenta anotimpului rece.

O alta varianta de culcus ar fi combinatia de cos de nuiele  si material textil potrivita si pentru  transportul animalelor. Avand si o tenta rustica aceasta varianta se potriveste pentru cei al caror interior este realizat urmand linii rustice sau traditionale.

Culcusurile de interior nu necesita o protectie la umezeala si in general se recomanda folosirea celor textile ce pot fi usor spalate in masina de spalat.

Sub forma de papuc,cort, iglu, saltea sau pernuta un culcus de pisici este si o modalitate de a oferi un cadou acestui adevarat membru al familiei. 

Pe site gasesti modelele realizate pentru clientii nostrii acestea fiind personalizate cu numele sau porecla animalului de companie.

Meniu

Telefon

Contul tau si informatii utile

Click for more products.
No produts were found.