Cadouri Craciun ren jucarie personalizata

Produs nou

Limited special offer

149,00 Lei

199,00 Lei

  • Pentru ea

- +

 
Descriere produs

Descopera povestea renului - Magia cadourilor de Craciun handmade

Într-un colț al lumii înzăpezite, unde povestile prind viață, există o jucărie unică și fermecătoare. Renul handmade, o comoară cusută cu dragoste și personalizată pentru cei ce iubesc poveștile cu reni. Această jucărie specială, brodată pe burtica cu numele destinatarului, aduce cu sine magia sărbătorilor și bucuria de a avea un cadou special.

O îmbrățișare blândă în lumea jucăriilor

Renul de plus este creat cu mare atenție și pricepere, folosind materiale moi și pufoase ce invită la atingere și îmbrățișare. Pentru cei mici, el devine un tovarăș de joacă de neînlocuit, iar pentru cei mari, o forma de reconectare cu copilaria. Fiecare cusătură este realizată cu grijă și pasiune, iar ochișorii, mustățile și nasucul sunt brodate cu măiestrie, eliminând astfel orice risc de elemente detasabile.

O poveste personalizată

Fiecare jucărie ren este unică în felul ei. Cu înălțimea sa impunătoare de 50 cm, acesta devine eroul propriului său univers. Panza de bumbac, în nenumărate combinații de culori și texturi, îi conferă un farmec aparte. Decoratiunile lucrate manual, cu atenție la detalii, adaugă o notă de eleganță și rafinament. Personalizarea jucăriei se face prin brodarea numelui destinatarului pe burtică, dându-i un caracter cu totul aparte și transformând-o într-o amintire prețioasă.

Pachetul de magie

Renul handmade vine ambalat cu grijă, împreună cu diverse decoratiuni handmade și într-un cosuleț de poveste. Acesta este pregătit să aducă bucurie și să transmită emoții profunde în fiecare colțișor al casei. Este un cadou perfect pentru orice ocazie specială și se potrivește tuturor categoriilor de vârstă, fiind îndrăgit de la cei mici până la cei mari.

Unicitate și emoție în fiecare cusătură

Jucăriile handmade sunt create cu materiale disponibile în momentul creatiei, astfel încât fiecare exemplar este unic și special. Este posibil ca materialele să nu mai fie disponibile în momentul comenzii, însă acest lucru adaugă un farmec aparte și face ca jucăria să fie și mai prețioasă. Echipa noastră vă va contacta pentru a stabili detaliile și pentru a vă asigura că jucăria va fi exact așa cum v-ați imaginat.

Personalizare și mesaje transmise cu dragoste

Personalizarea jucăriei ren cu numele destinatarului este gratuită și oferă o notă specială de intimitate și unicitate. Mai mult decât atât, aveți posibilitatea de a adăuga un mesaj personal, un gând plin de dragoste și căldură pentru persoana dragă. Astfel, jucăria devine un mesager al emoțiilor și o poveste vie ce va rămâne în amintirea celor ce o primesc.

 

 

 

 

 

Made from an Original Dolls and Daydreams® Pattern,DollsAndDaydreams.com

 
Continut
Cadouri pentru Copii
Ocazie Sarbatori de iarna
Tip cadou Jucarii
 
Personalizare produs

Dupa ce salvezi produsul personalizat, nu uita sa-l adaugi in cos.

Personalizează

loader

* cimpuri obligatorii

Recenzii (0)

30 other products in the same category:

Cantitate
Total
Produs adăugat cu succes la coşul dvs de cumpărături
Sunt 0 produse in cosul tau. Sunt 0 produse in cosul tau.
Total
Continua cumparaturile

Meniu

Tel:

Settings

Click for more products.
No produts were found.