Cadouri de Craciun 

Se afiseaza 25-36 din 207 articole
Se afiseaza 25-36 din 207 articole

Cadouri de Crăciun

La Atelierele Cris gasesti modele unicat, brodate, de produse ce pot deveni minunate cadouri. De la pernuțe pentru copii, familie sau perne decorative pentru casa, lenjerii de pat brodate, de la prosoape personalizate si decorate la alte accesorii vestimentare. Daca vrei sa transmiti cuiva drag, un mesaj frumos de Craciun, fă-o prin intermediul unui text brodat pe un produs personalizat.

Fie ca e vorba de o jucarie pentru cei mici, o pernuța decorativă care sa-i aminteasca de tine, o lenjerie de pat pentru casă noua sau un sorț pentru pasionații de gatit, cadourile personalizate sunt mai mult decat simple cadouri, sunt modul tau de a le spune cat de mult tii la ei.

4 idei de cadou de Craciun pentru femei:

  • Perne decorative cu motive de Craciun
  • Sort personalizat cu mesajul preferat
  • Prosoape de baie brodate cu monograma
  • Jucarie de plus model handmade

Cadouri deosebite pentru copii numai bune de deschis in seara de Craciun:

Pentru bebelusi si copii pana in doi ani e necesar sa alegi un cadou sigur fara bucati mici ce se pot desprinde si pe care cei mici le-ar putea inghiti.

Jucariile brodate in diverse variante sunt potrivite pentru cei mici, broderia fiind una dintre cele mai sigure metode de decorare . De asemenea o pernuta cu nume si mesaj sau variante brodate cu fir fosforescent pot face deliciul serii de Ajun.

Pentru fetite mai poti alege un set rochita si body cu mesajul "Primul meu Craciun" sau cu mesajul preferat.

Seturile de Caciulite si fular sunt accesoriul potrivit pentru perioadele friguroase. Descopera pe site o gama personalizabila cu diverse modele in varianta set complet si pe diferite dimensiuni  de la 1 la 10 ani.

Cadou de Craciun pentru barbati

 Ce-si doresc barbatii nu este titlul unui film ci dilema fiecarei femei ce cauta cadoul perfect pentru partenerul sau iubitul ei.

Iti venim in ajutor cu sorturile barbatesti brodate cu mesaj sau cu fularele personalizate si brodate ce sunt cat mai reprezentative pentru el.

Meniu

Tel:

Settings

Click for more products.
No produts were found.