Cadouri Botez 

Se afiseaza 25-36 din 99 articole
Se afiseaza 25-36 din 99 articole

Descoperă o lume de cadouri botez personalizate la Cris-Mag.ro! 

Sosirea pe lume a unui micuț poate fi asemanata poetic cu o poveste scrisă cu cerneală de argint ce umple sufletul de bucurie și emoție. Un moment specialcare merită celebrat cu dragoste, cu daruri alese cu grijă pentru a marca această etapă specială din viața familiei.

La Cris-Mag.ro, te invităm să pășești într-o lume fermecătoare a cadourilor de botez, unde vei descoperi o gamă completă de produse atent selecționate pentru a oferi o experiență memorabilă atât micuțului, cât și părinților. Fie că ești naș, prieten apropiat sau membru al familiei, la Cris-Mag.ro vei găsi cadoul perfect care să simbolizeze dragostea și cele mai bune urări pentru bebelușul sărbătorit.

Un cadou pentru nașii de botez: o dovadă de apreciere și respect

Rolul nașilor de botez este unul extrem de important, o responsabilitate ce implică dragoste, dedicare și sprijin necondiționat pentru bebelușul ce intră în sânul Bisericii. La Cris-Mag.ro, te așteptăm cu o selecție specială de cadouri dedicate nașilor de botez, o modalitate elegantă de a le mulțumi pentru implicare și de a le oferi o amintire prețioasă a acestei zile speciale.

Alege un set cadou rafinat, alcătuit din produse de cea mai bună calitate, care să le aducă aminte de bucuria de a fi nași. Poți opta pentru un set cu prosoape personalizate cu numele bebelușului, un halat de baie moale și pufos sau o cutie elegantă cu bijuterii delicate. De asemenea, o idee inspirată ar fi un ceas de perete personalizat cu o imagine a bebelușului sau o carte de oaspeți elegantă, unde invitații la botez își pot scrie urările sincere. Nasii cumpara tot ce are bebelusul nevoie la biserica cum ar fi: trusou de botez , hainute si lumanare. Prin urmare un cadou pentru ei este binevenit ca sa le putem arata respectul si aprecierea lor.

Cadouri pentru bebeluș: o lume de jucării, hăinuțe și accesorii adorabile

Alegerea cadoului perfect pentru bebeluș poate fi o provocare, dar la Cris-Mag.ro te vom ajuta să găsești cadoul ideal care să aducă un zâmbet larg pe chipul micuțului. Descoperă o gamă variată de hăinuțe adorabile, confecționate din materiale moi și delicate, perfecte pentru pielea sensibilă a bebelușului. Poți opta pentru body-uri cu mesaje amuzante, rochițe cochete sau costumașe elegante, ideale pentru prima vizită acasă.

De asemenea, la Cris-Mag.ro vei găsi o gamă largă de jucării educative și distractive, care să stimuleze simțurile bebelușului și să îl ajute să se dezvolte armonios. Alege jucării de pluș moi și pufoase, jucării de dentiție colorate sau jucării de activitate care să îl provoace și să îl țină ocupat. Nu uita nici de accesoriile practice, cum ar fi paturici moi și pufoase, pernițe adorabile sau seturi de mâncare vesele și colorate.

Tipuri de perne personalizate:

  • Perne cu nume: Personalizează perna cu numele bebelușului brodat sau tipărit. Poți alege o varietate de fonturi și culori pentru a crea un design personalizat.
  • Perne cu mesaje: Adaugă un mesaj special pe pernă, precum "Bine ai venit pe lume!" sau "Te iubim!".
  • Perne cu fotografii: Alege o fotografie preferată a bebelușului și imprim-o pe pernă. Va fi o amintire prețioasă pe care o va putea admira mereu.
  • Perne cu personaje Disney: Alege o pernă cu personajul Disney preferat al bebelușului. Poți găsi o varietate de perne cu Mickey Mouse, Minnie Mouse, Winnie the Pooh și multe altele.

Meniu

Tel:

Settings

Click for more products.
No produts were found.